Grøns omstilling med nye vindmøller

Billig Strøm i dag

Vindmøller har ændret sig dramatisk i de seneste år. De er blevet højere, mere støjsvage og mere effektive til at omdanne vindkraft til elektricitet. USA er bagud i forhold til andre lande med hensyn til at indføre ny vindteknologi, fordi vi ikke har bygget nok vindmøller endnu. Men hvis vi ønsker at reducere vores afhængighed af fossile brændstoffer, er disse nye vindmøller afgørende – og de bliver bedre hvert år!

Vindmøller er et vigtigt redskab til vedvarende energi

Vindmøller er et vigtigt redskab for vedvarende energi. De kan bruges til at producere elektricitet, og de er også en ren energikilde.

Vindmøller fungerer ved at omdanne vindens kinetiske energi til mekanisk kraft, som kan bruges til at generere elektricitet eller pumpe vand. Vindmøller findes i mange forskellige former og størrelser, afhængigt af hvor meget strøm de skal producere, hvor de skal placeres (f.eks. i boligområder), om de skal monteres på et tårn eller indbygges i fladt terræn osv.

Det er en konkurrencedygtig omkostning, og teknologien er blevet forbedret

Vindkraft er en konkurrencedygtig omkostning, og teknologien er blevet forbedret, så den er blevet mere effektiv. Omkostningerne ved vindkraft er stadig højere end ved andre energikilder, men de nærmer sig for hver dag, der går. Den gennemsnitlige pris pr. kilowatttime (kWh) for elektricitet produceret af kulkraftværker var 0,082 USD i 2018 sammenlignet med 0,073 USD for naturgasværker, ifølge data fra den amerikanske Energy Information Administration (EIA). Vindkraftomkostningerne varierer afhængigt af beliggenhed og kapacitet; ifølge EIA’s skøn fra 2017 er der dog

  • Vindmølleparker i Texas producerer elektricitet til ca. 6 cent pr. kWh i gennemsnit – ca. halvdelen af prisen for kulkraftværker i Texas.

  • Vindmølleparker i Californien producerer elektricitet til ca. 12 cent pr. kWh i gennemsnit – ca. to tredjedele billigere end kulkraftværker.

USA er bagud med hensyn til vindkraft sammenlignet med resten af verden

Vindkraft bliver mere og mere populær, men USA halter bagefter resten af verden på dette område. Vindkraft har eksisteret længere end solenergi, og den er mere pålidelig end solenergi, fordi vindmøller kan generere elektricitet, selv når det er overskyet eller om natten.

Ud over at være mere omkostningseffektive end solpaneler (som kræver dyre materialer) er vindmøller også mere effektive til at generere elektricitet sammenlignet med solceller (PV).

Det kan være farligt for store fugle og flagermus at være tæt på vindmøller

Fugle og flagermus kan blive dræbt af vindmøller. Fugle kan støde ind i vingerne, og flagermus kan flyve ind i tårnene. Vindmøller forstyrrer også fuglenes trækmønstre, hvilket kan være farligt for dem, hvis de er på vej til et yngleområde eller på jagt efter føde.

Dette design vil øge møllernes kapacitet til at producere strøm fra 30 % til 90 %

Det nye design er mere effektivt, fleksibelt og holdbart. Det gør det muligt at installere møllerne flere steder og øge deres kapacitet til at producere elektricitet fra 30 % til 90 %.

Designet er også mere effektivt, fordi det bruger mindre materiale end traditionelle vindmøller. Det betyder, at du kan bruge mindre jord til dit grønne energiprojekt, mens du stadig får den samme mængde strøm som før!

De er mere støjsvage end de nuværende møller og kan bedre modstå orkaner

Vindmøller er en fantastisk måde at producere ren energi på. De nuværende modeller er imidlertid for støjende og kan kun installeres på bestemte steder. Der er blevet udviklet en ny type vindmølle, som løser disse problemer og meget mere:

  • De er mere støjsvage end de nuværende modeller.

  • De kan lettere modstå orkaner og andre storme end deres forgængere; derfor kan de installeres i områder med kraftigere vind, hvor det måske ikke har været muligt før (f.eks. offshore).

  • De producerer mere elektricitet pr. år end ældre modeller gør – og de er stadig miljøvenlige!

Konklusion

Hvis du er på udkig efter en måde at gøre dit hjem mere miljøvenligt på, kan du overveje at installere en ny vindmølle. Det er et vigtigt redskab til vedvarende energi, og det kan være med til at reducere mængden af kuldioxid i vores atmosfære, samtidig med at det leverer ren strøm til konkurrencedygtige omkostninger. Hvis du har spørgsmål om disse nye vindmøller eller ønsker flere oplysninger om, hvordan de fungerer, så kontakt os i dag!

Læs Mere Med Energisparen.dk